Βόλος: Κάθειρξη 9 και 8 ετών σε 80χρονο και 78χρονο που ασελγούσαν σε ανήλικες ΑμεΑ

ΑμεΑ
Μοιραστείτε το:

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου η είδηση ότι 80χρονος και 78χρονος ασελγούσαν σε δύο κορίτσια ηλικίας 10 και 18 ετών αντίστοιχα, το καλοκαίρι του 2018.

Τα δύο κορίτσια είναι αδερφές. Η υπόθεση φέρεται να έφθασε στη δικαιοσύνη, όταν η 18χρονη τότε, με ελαφρά νοητική υστέρηση, είχε μιλήσει στην παιδοψυχολόγο του σχολείου της. Κατόπιν διαπιστώθηκε ότι θύμα ασελγών πράξεων είχε πέσει και η 10χρονη αδερφή της, η οποία εξετάστηκε επίσης από παιδοψυχολόγο. Ο 78χρονος φέρεται να θώπευσε στο στήθος την 18χρονη, όταν την πλησίασε, με το πρόσχημα ότι ήθελε να της δώσει ψαροκόκαλο για τη γάτα της. Η 18χρονη φέρεται να εξομολογήθηκε την τραυματική εμπειρία που έχει στην 10χρονη αδερφή της κι εκείνη με τη σειρά της μίλησε για τις δικές της τραυματικές εμπειρίες.

Ειδικότερα, ο 80χρονος, που ήταν φίλος της οικογένειας της 10χρονης, κατηγορούνταν ότι όταν έκαναν μπάνιο σε παραλία του Βόλου με την ανήλικη, της έδειχνε σκηνές πορνό από το κινητό του τηλέφωνο, ενώ της έδειχνε και τα γεννητικά του όργανα. Επίσης μια ημέρα που η μητέρα της ανήλικης καθάριζε το σπίτι του ηλικιωμένου, αυτός φέρεται να έκανε μπάνιο μαζί με την ανήλικη στην μπανιέρα…. Κρίθηκε ένοχος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Λάρισας  και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 9 ετών. Στον 78χρονο επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Μοιραστείτε το:
Tagged