Μπουμπούκια Μελισσίων Αττικής: Συνελήφθησαν δύο εξαδέλφια πρώην υπουργού για διακίνηση ναρκωτικών

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών συνελήφθησαν χθες, τρία άτομα. Δύο από τους συλληφθέντες δήλωσαν εξαδέλφια πρώην υπουργού.

Στο σπίτι των δύο αδελφών στα Μελίσσια βρέθηκε εργαστήριο νόθευσης ηρωίνης και ποσότητες ναρκωτικών, αλλά και ένα όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατ’ οίκον έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι των δύο αδελφών στα Μελίσσια, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Στο σπίτι βρέθηκαν ουσίες και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη νόθευση ναρκωτικών, ενώ στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένουν στα Μελίσσια βρέθηκαν συσκευασία με ηρωίνη βάρους 520 γραμμαρίων και μια δεύτερη συσκευασία ηρωίνης βάρους 90 γραμμαρίων, τις οποίες ο ένας από του δύο αδελφούς είχε προσπαθήσει να κρύψει για να αποφύγει τη σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις τους, τους τρεις τελευταίους μήνες διακινούσαν ηρωίνη, προς 20 ευρώ το 1 γραμμάριο, υγρή μεθαδόνη αντί 60 ευρώ τα 60 ml και ακατέργαστη κάνναβη προς 3 ευρώ το ένα γραμμάριο.

Στην κατοχή του ενός εκ των δύο συλληφθέντων βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ κατά την έρευνα βρέθηκαν και 24 φυσίγγια. To πιστόλι έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ προς εξέταση.

Τα δύο αδέλφια δήλωσαν εξαδέλφια πρώην υπουργού. Ο ένας από τους δυο συλληφθέντες, μάλιστα, έχει ακριβώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον πρώην υπουργό.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged