Σε δίκη ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την κλοπή 200.000 ευρώ

Life Style
Μοιραστείτε το:

Στο εδώλιο κάθεται ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση από την πλευρά της Τζούλιας Αλεξανδράτου για κλοπή ποσού 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της το 2010.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δια των δικηγόρων του προσκόμισε στην έδρα ιατρική βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ισχίου. Μάλιστα, όπως διαβεβαίωσαν οι δικηγόροι του υπόδικου και για άλλες υποθέσεις παρουσιαστή, ο ίδιος ήθελε να παραβρεθεί στη δίκη αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν του το επέτρεψε.

Με την έναρξη της διαδικασίας, στο ακροατήριο κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ανέφερε πως δράστης της κλοπής που σημειώθηκε στο σπίτι της ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, διότι μόνο εκείνος γνώριζε, όπως είπε, τους κωδικούς για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου αλλά και του συναγερμού. Η ίδια, ανέφερε ότι η κλοπή σημειώθηκε ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία στην Αλβανία και ενώ λίγο πριν είχε διακόψει τη συνεργασία της με το Μένιο Φουρθιώτη, διότι όπως ανέφερε, είχε δει πολύ περίεργα στη συμπεριφορά του αλλά και γιατί κάποιες από τις συμβουλές που της έδινε την οδηγούσαν σε καταστροφή.

Τα χρήματα που βρίσκονταν μέσα στο χρηματοκιβώτιο, σύμφωνα με τη μάρτυρα, ήταν περισσότερα από 200 χιλιάδες ευρώ αλλά το μεγαλύτερο μέρος εξ αυτών προέρχονταν από την αμοιβή που είχε λάβει για τη συμμετοχή της στο περιβόητο ροζ DVD. «Είμαι μοντέλο, αυτή είναι η ιδιότητά μου, με ένα μορφασμό έγιναν γνωστή, Από εκεί και πέρα ήλθαν άνθρωποι δίπλα μου. Ήταν άνθρωποι της προσκολλήσεως και ένας από αυτούς ήταν ο Φουρθιώτης» κατάθεσε στο δικαστήριο η μάρτυρας και αναφερόμενη στο επίδικο ζήτημα της κλοπής είπε: «Όταν το διαπίστωσα βρέθηκα σε σοκ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Μόλις ξεκαθάρισαν όλα ήταν σίγουρο για μένα ότι αυτός βρίσκονταν από πίσω από τη κλοπή. Μόνο ο Φουρθιώτης ήξερε και κανένας άλλος τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξει, να λύσει τις βίδες από μέσα και να το αφαιρέσει. Αλλιώς θα έπρεπε να είχε σπάσει τον τοίχο, όπου ήταν βιδωμένο. Γνώριζε τα πάντα. Αυτός μου τα έβαλε όλα, συναγερμό και χρηματοκιβώτιο».

Ακόμη, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε στο ακροατήριο πως πριν τη λήξη της συνεργασίας της με τον κατηγορούμενο, ήταν «αυτοκόλλητοι» και σχεδόν έμεναν μαζί. «Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει. Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό. Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα» είπε ακόμη η μάρτυρας χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως ένα άτομο που κάνει συνεχώς μηνύσεις, εκβιάζει και απειλεί.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν ακόμη και άλλοι μάρτυρες, όπως ο ειδικός που τοποθέτησε το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι της Τζούλιας Αλεξανδράτου «κατόπιν παραγγελίας του Φουρθιώτη», φίλοι της πολιτικώς ενάγουσας, αλλά και ο Δημήτρης Σειρηνάκης. Η δίκη θα συνεχιστεί σε επόμενη δικάσιμο, οπότε και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινική μεταχείριση του Μένιου Φουρθιώτη.

——————

Όλη η κατάθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου – Ετσι την «έγδυσε» ο Μένιος Φουρθιώτης!

Όλα όσα υποστήριξε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο δικαστήριο

Το πώς έκαναν «φτερά» 200.000 ευρώ από το σπίτι της επιχείρησε να εξηγήσει στο δικαστήριο η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Για την υπόθεση, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Μένιο Φουρθιώτη, με τον παρουσιαστή να βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, αφού η άλλοτε κολλητή και συνεργάτιδά τον έχει κατηγορήσει ότι έκλεψε 200 χιλιάδες ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της.

Η δίκη ξεκίνησε χωρίς την παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ισχίο του και θα χειρουργηθεί ξανά στις 27 Μαρτίου. Η εν λόγω δίκη έχει αναβληθεί… εννέα φορές.

Η κατάθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Εμφανώς αδυνατισμένη και με κοντό ξανθό μαλλί, η Τζούλια Αλεξανδράτου παρέμεινε στο βήμα του μάρτυρα φορώντας ροζ γούνα και περιέγραψε πώς έκαναν φτερά τα χρήματα.

«Έχω πέσει θύμα κλοπής στα τέλη Αυγούστου 2010. Εγώ βρισκόμουν σε τουρ με τον τότε μανατζέρ μου Σπύρο Ρέβη. Με τον Μένιο Φουρθιώτη συνεργαζόμασταν, έμενα σπίτι του και έμενε στο δικό μου καθημερινά. Είχα λήξει την συνεργασία μου αρχές καλοκαιριού, τον είχα διώξει γιατί είχαν δημιουργηθεί περίεργα πράγματα. Όμως αυτός είχε κλειδί του σπιτιού μου. Έγιναν κάποια περιστατικά που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να διακόψω τη συνεργασία μας. Ενοχλήθηκε. Του είπα ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου επαγγελματικά» είπε.

Περιγράφοντας τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά περίπου 200.000 ευρώ που όπως ανέφερε είχε συγκεντρώσει με κόπο από τη δουλειά της, το περίφημο ροζ dvd και τις μετέπειτα εμφανίσεις της, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε: «Μπήκα στο σπίτι και το ισόγειο ήταν άθικτο. Είχα τις κάμερες δεξιά πάνω στον τοίχο. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω το υπόγειο γεμάτο ρούχα παντού, εντελώς σκηνοθετημένο, μέχρι και εσώρουχα, αστείο σκηνικό. Λέω μέσα μου… το χρηματοκιβώτιο! Και διαπίστωσα ότι έλειπε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. Όλα έσβησαν. Έπαθα το σοκ της ζωής μου. Έχασα όλα τα χρήματά μου. Είχε μέσα τα χρήματα του dvd και τα χρήματα που έβγαζα κάθε εβδομάδα που ήταν περίπου 10.000 την εβδομάδα. Τουλάχιστον 200.οοο ευρώ».

«Έκανε τραγικά λάθη»

Η καταγγέλλουσα εξήγησε ότι κάλεσε την Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί και το καταγραφικό του σπιτιού, ενώ ο συναγερμός δεν λειτούργησε.

«Έλειπε το καταγραφικό. Τα είχαν πάρει και αυτά. Το χρηματοκιβώτιο θα έπρεπε κάποιος κοινός ληστής να το είχε ξεριζώσει. Μόνο αν είχε κωδικό θα το άνοιγε κάποιος. Είχα βάλει την ημερομηνία γέννησής μου, το 1985. Το ήξερε ο Φουρθιώτης. Μόνο κάποιος που γνώριζε μπορούσε να ανοίξει το πορτάκι και να ξεβιδώσει το εσωτερικό» δήλωσε και υπέδειξε το λάθος που κατά την ίδια έκανε ο άλλοτε συνεργάτης της.

«Έκανε λάθος κατά την έξοδό του από το σπίτι, γιατί χρησιμοποίησε έξοδο που δεν γνώριζε κανείς και έσπασε μία τζαμαρία μέσα από το σπίτι. Τα τζάμια ήταν απέξω, δηλαδή όπως όταν κάποιος σπάσει από το εσωτερικό του σπιτιού. Έκανε τραγικά λάθη» υποστήριξε το μοντέλο που είπε στους δικαστές πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συνεργάτη της.

«Ήξερε τα πάντα. Όταν έμενα με τον Μένιο, έμπαινε στα ξενοδοχεία και έκλεβε τα πάντα. Τα έκανε μπροστά μου. Αλλά δεν πίστευα εγώ που τον είχα σαν αδελφό μου ότι θα το κάνει σε εμένα» τόνισε.

Όταν η πρόεδρος την ρώτησε γιατί δεν άλλαξε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, δήλωσε «αφελής», προσθέτοντας πως δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να την κλέψει.

Πηγή: aftodioikisi.gr, to10.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged