Τουρνουά Μπάσκετ 3on3: Επόμενη στάση…city με «δράκο» οδηγό

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Το Αιγάλεω θα αποτελέσει τον 6ο σταθμό των αστεριών του ελληνικού μπάσκετ για το τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό». Ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν θα βρίσκεται και ο «θρύλος» του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Η ομιλία του «δράκου» στους συμμετέχοντες, θα έχει χαρακτήρα σεμιναρίου.

Ο ιδρυτής και επικεφαλής της Giannakis Academy, η οποία απασχολεί εκατοντάδες παιδιά, θα δώσει ξεχωριστή λάμψη στο τουρνουά, ενώ όσοι επιθυμούν, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να αποσπάσουν αυτόγραφα.

Το δημοφιλές τουρνουά που έχει γίνει θεσμός, διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, το ΟΑΚΑ, οι τοπικοί Δήμοι και  οι περιφέρειές τους, οι τοπικές Ενώσεις, καθώς και οι Σύνδεσμοι Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του πρωτοποριακού προγράμματος  Ζήσε Αθλητικά». Συμπαίκτης των διοργανωτών είναι και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στοουρνουά στο link: https://www.aigaleo.gr/2022/06/07/to-tournoua-3ch3-streetball-gia-proti-fora-sto-aigaleo/

Μοιραστείτε το:
Tagged