Σταθμοί Ηλεκτρικού Ποδηλάτου στην πόλη μας για δωρεάν μετακίνηση !

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Το μέλλον είναι στην ηλεκτροκίνηση και με μία ακόμα πετυχημένη ενέργεια της Δημοτικής Αρχής Ελληνικού Αργυρούπολης εξασφαλίσαμε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ 400.000 ευρώ ώστε ο Δήμος μας να αποκτήσει κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα και ολοκληρωμένο δίκτυο κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος & φόρτισης ποδηλάτου, σε συνδυασμό με λοιπές παρεμβάσεις όπως εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) για τις υπηρεσίες μικρο-κινητικότητας, πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων μικρο-κινητικότητας.

Θα δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών και μέσων, που θα συνεισφέρει αποτελεσματικά στην βελτίωση των μετακινήσεων σε επίπεδο μικρο-κινητικότητας.

Η Πράξη στην οποία εντάχθηκε ο Δήμος μας μαζί με άλλους 42 είναι η «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας (Δήμοι Μητροπολιτικών Κέντρων)» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)».

«Η ένταξη του Δήμου μας στη δράση της μικρο-κινητικότητας, την οποία χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ, μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό διότι η πόλη μας γίνεται ολοένα και πιο φιλική, λειτουργική, αναβαθμισμένη για τους συνδημότες μας. Η καθημερινότητα μας βελτιώνεται συμβάλλοντας και στην παράλληλη ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης για έναν καλύτερο τρόπο ζωής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Κινούμαστε ηλεκτρικά, βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας και με τις νέες μας συνήθειες προστατεύουμε το περιβάλλον αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας!

Μοιραστείτε το:
Tagged