Ναύπακτος: 21χρονος απήγαγε 16χρονη και την βίαζε για 19 ημέρες

Γεγονότα
Μοιραστείτε το:

Ο Γολγοθάς για την 16χρονη ξεκίνησε στις 7 Απριλίου και, σύμφωνα με την καταγγελία της, τελείωσε στις 25 Απριλίου όταν κατάφερε να ξεφύγει. Το θύμα κατάφερε να διαφύγει και να καταγγείλει  την απαγωγή και τους βιασμούς στην Αστυνομία. Αστυνομικοί του ΑΤ Ναυπακτίας συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορείται για βιασμό, αρπαγή ανηλίκου και απειλή.

——————–

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ανήλικη κοπέλα στη Ναύπακτο, αφού ένας 21χρονος την άρπαξε και για περίπου τρεις εβδομάδες την βίαζε.

Ο Γολγοθάς για την 16χρονη ξεκίνησε στις 7 Απριλίου και, σύμφωνα με την καταγγελία της, τελείωσε στις 25 Απριλίου όταν κατάφερε να ξεφύγει.

Ο 21χρονος φέρεται να άρπαξε την 16χρονη στις 7 Απριλίου από την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και, κατόπιν απειλών για τη ζωή της, την βίαζε συστηματικά μέχρι και τις 25 Απριλίου όταν η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και να καταγγείλει στις Αρχές τα όσα έζησε.

Αστυνομικοί του ΑΤ Ναυπακτίας συνέλαβαν τον 21χρονο, ο οποίος στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατηγορείται για βιασμό, αρπαγή ανηλίκου και απειλή.

Έφη Γιοβάνου

Μοιραστείτε το:
Tagged