Το ΚΚΕ τιμά τα 100 χρόνια του Ατρόμητου Περιστερίου, σε εκδήλωσή του, την Κυριακή 30 Απριλίου – Σφοδρή αντίδραση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Δήμοι
Μοιραστείτε το:

Εκδήλωση με θέμα «τα 100 χρόνια της ίδρυσης του Ατρομήτου» έχουν προγραμματίσει για την Κυριακή 30 Απριλίου οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ. Στην οποία θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ στον Δυτικό Τομέα Αθήνας και δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου. Ομιλητές στην εκδήλωση της Κυριακής, θα είναι επίσης ο δημοσιογράφος  Νάσος Μπράτσος και το στέλεχος του ΚΚΕ Θοδωρής Λιάπης. Στην εκδήλωση  αντέδρασε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος και σ’αυτή κάνει λόγο για “πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα”, ενώ εγκαλεί το ΚΚΕ ότι “το σήμα της ΠΑΕ Ατρόμητος απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς”.

Στην  ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, αντέδρασαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης και με δική τους πολύ σκληρή ανακοίνωση τονίζουν ότι «Η ιστορία, το όνομα και το σήμα του Ατρομήτου που υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια δε χρειάζεται άδεια κανείς Περιστεριώτης από μία Ανώνυμη Εταιρεία για να τα τιμήσει»…

Διαβάστε στην συνέχεια όλη την ανακοίνωση των τοπικών κομματικών οργανώσεων του ΚΚΕ

Απάντηση στην ΠΑΕ Ατρόμητος

Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΠΑΕ) Ατρόμητος έβγαλε ανακοίνωση με αφορμή την εκδήλωση που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ την Κυριακή 30/4 με θέμα τα 100 χρόνια της ίδρυσης του Ατρομήτου. Σε αυτή κάνει λόγο για “πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα” (!!!) και εγκαλεί το ΚΚΕ ότι “το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς” (!!!)

Κύριοι της ΠΑΕ Ατρόμητος, μάλλον μπερδευτήκατε. Ξεκαθαρίζουμε:

  1. Οι Κομματικές Οργανώσεις Περιστερίου ΚΚΕ δεν τιμούν την ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά τον Ατρόμητο, την ομάδα της πόλης, της γενιάς της παράγκας, της φτωχολογιάς, των προσφύγων. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε τη διαφορά. Το ΚΚΕ έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό γιατί μέλη και φίλοι του έπαιζαν μπάλα στον Ατρόμητο στα …διαλείμματα τους από την εξορία και τις φυλακές.
  2. Την ιστορία, το όνομα και το σήμα του Ατρομήτου που υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια δε χρειάζεται άδεια κανείς Περιστεριώτης από μία Ανώνυμη Εταιρεία για να τα τιμήσει.
  3. Με αντίστοιχο περιεχόμενο έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, γιατί ακριβώς η ιστορία πολλών ομάδων είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του λαού μας και του αγώνα του για μία καλύτερη ζωή. Ενδεικτικά αναφέρουμε παρόμοιες εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ φέτος για την ΑΕΚ και τη Νίκη Βόλου όπως και για παίκτες (Γόδας- Ολυμπιακός, Κοντούλης-ΑΕΚ, Λιάρος- Απόλλων Καλαμαριάς και άλλοι)
  4. Ο Ατρόμητος ιδρύθηκε το 1923 μήνα Μάιο και έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η ιστορία των ομάδων είναι πέρα και πάνω από εταιρείες και συμφέροντα.
Μοιραστείτε το:
Tagged