Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη – Μία δυναμική γυναίκα, Δικηγόρος από τις Αχαρνές υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής με τον Ν.Χαρδαλιά

Αττική
Μοιραστείτε το:

Η Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη, διακεκριμένη Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, συμμετέχει ως υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, στον συνδυασμό νίκης του Νίκου Χαρδαλιά, για την Περιφέρεια Αττικής.

Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη, Δικηγόρος & Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Γεννημένη στις Αχαρνές Αττικής, συνεχίζει να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τόπο που γεννήθηκε, στηρίζοντας την κοινωνία του και αρνούμενη ουσιαστικά να μετακινηθεί στην Αθήνα, παρά τις ευκαιρίες πολλαπλής επαγγελματικής ενασχόλησης που θα της πρόσφερε η μετακίνηση αυτή.

Στην ποιο ώριμη της επαγγελματική περίοδο αποδέχθηκε την πρόσκληση του Ν.Χαρδαλιά, να συστρατευτεί μαζί του στο εγχείρημα του για την ανάπτυξη και αναμόρφωση της Αττικής. Η ίδια ανταποκρινόμενη  στο κάλεσμά του δήλωσε:

«Η τιμή να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια με τον Νίκο Χαρδαλιά για μια Περιφέρεια Αττικής παραγωγική, κοινωνική, πράσινη, ψηφιακή, δίκαιη και ισχυρή, συνοδεύεται από την ευθύνη να φανώ αντάξια των προσδοκιών των συμπολιτών μου.

Ως υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου πως θα υπηρετήσω με σεβασμό και αφοσίωση την εμπιστοσύνη τους.

Ευχαριστώ απο καρδιάς τον Νίκο Χαρδαλιά για την τιμή.

Καλό αγώνα !»

Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη, Δικηγόρος & Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια – Νίκος Χαρδαλιάς, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Ποια είναι, όμως η Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη…;  Ας δούμε πως  η ίδια αυτοπαρουσιάζεται μέσα από το σε πρώτο πρόσωπο βιογραφικό της…

«Ονομάζομαι Βίκυ Καβαλλάρη.

 • Είμαι Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.
 • Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Αχαρνές Αττικής, όπου διατηρώ επαγγελματική έδρα.
 • Τελείωσα το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης και φοίτησα στην Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • Από το έτος 1997 που διατηρώ δικηγορικό γραφείο στις Αχαρνές έχω χειριστεί, ως Δικηγόρος, μεταξύ άλλων και υποθέσεις μεγάλης σημασίας για τις Αχαρνές και την ευρύτερη περιοχή (όπως για παράδειγμα απαλλοτριώσεις για την κατασκευή του Προαστιακού, της Αττικής Οδού, του Ολυμπιακού Χωριού, της Λεωφόρου Κύμης, για τη Διευθέτηση του ρέματος Εσχατέας και του ρέματος Καναπίτσας κ.α.) καθώς και πληθώρα ρυμοτομικών απαλλοτριώσεων και πολεοδομικών υποθέσεων.
 • Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.
 • Είμαι παντρεμένη με τον Θέμο Μαμάκο, Δικηγόρο, και έχουμε τρία παιδιά, το Νίκο, ιατρό, τον Δημήτρη, ασκούμενο Δικηγόρο, και τη Λίλια, φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών.
 • Κατοικώ με την οικογένειά μου στους Θρακομακεδόνες Αττικής
 • Αγαπώ τον τόπο μου και μέσα από την δραστηριότητά μου σε φορείς και συλλόγους, όπως η Ιστορική & Λαογραφική Εταιρεία των Αχαρνών, ο Φιλοζωικός Σύλλογος ΜΕΡΙΜΝΑ, το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών, ο Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι», επιδιώκω να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου»…
Με τον Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη

Η Βασιλική (Βίκυ) Καβαλλάρη, στις προσωπικές σελίδες της στo διαδίκτυο (site & Facebook), παρουσιάζει  όλες τις δράσεις και όλους τους στόχους για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο που προδιέγραψε με το πρόγραμμα του ο Νίκος Χαρδαλιάς, πρόγραμμα που η ίδια στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, όπως έχει δηλώσει και δηλώνει σε όλες τις συναντήσεις της με   τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής.

Παλλήνη – με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη

Το πρόγραμμα της Παράταξης «Αττική Μπροστά»

Οι Έξι Άξονες του Προγράμματός μας

 • Α’ Άξονας: Παραγωγική Αττική

Θέλουμε μια Αττική που θα γίνεται ολοένα και πιο Παραγωγική, με ολοένα και ισχυρότερο αναπτυξιακό αποτύπωμα, ελκύοντας επενδύσεις, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και βελτιώνοντας το εισόδημα των πολιτών της, Μία Αττική με αναβαθμισμένες υποδομές, που Θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών της και την εμπειρία των επισκεπτών της.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλουν όσα προγραμματίζουμε:

 1. Η ολοκλήρωση των σημαντικών έργων που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.
 2. Τα έργα και παρεμβάσεις που δρομολογούνται, ειδικά στο παράκτιο μέτωπο (Ανάπλαση Φαλήρου, Αττική Ριβιέρα)
 3. Οι επενδύσεις που υλοποιούνται από ιδιώτες, οι οποίοι εμπιστεύονται τις δυνατότητες της χώρας, την πολιτική σταθερότητα αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αττικής.
 4. Τα έργα και οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται στο νέο ΠΕΠ Αττικής, ύψους 1,6 δις ευρώ (50% αυξημένα σε σχέση με το προηγούμενο ΠΕΠ), τα οποία διεκδικήθηκαν από την κυβέρνηση και την Περιφέρεια.
 5. Η υλοποίηση Δράσεων για την προώθηση της καινοτομίας, της Επιχειρηματικότητας, όπως οι συνεργασίες με επιμελητήρια και φορείς , η στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, κλπ.
 6. Η Αναβάθμιση των λιμένων Αττικής ( Ραφήνα, Λαύριο, Αργοσαρωνικός) και η ολοκλήρωση της νέας προβλήτας κρουαζιέρας στο λιμάνι Πειραιά.
 7. Η Ενίσχυση επιχειρήσεων για την ενσωμάτωση τεχνολογιών που προάγουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, η υλοποίηση πολιτικών με έμφαση στην περιφερειακή στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης, κλπ.
 8. Η Ψηφιοποίηση του συνόλου των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, η οποία Θα ενσωματώνει τις σημαντικές δράσεις της Κεντρικής Κυβέρνησης.
 9. Η στήριξη της αγροτικής παραγωγής και των τοπικών προϊόντων της Αττικής.
 10. Η Τουριστική προβολή και η προώθηση του θεματικού τουρισμού, με στόχο να καταστεί η Αττική τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο.
Με τον Μητροπολίτη Ιλίου, Πετρουπόλεως και Αχαρνών κκ. Αθηναγόρα
 • Β’ Άξονας: Πράσινη Αττική

Θέλουμε η Αττική να είναι πράσινη. Που προστατεύει και σέβεται το περιβάλλον, ενσωματώνει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης. Το σχέδιο μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 1. Διαχείριση Απορριμμάτων
 2. Νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, όπου το θάψιμο των σκουπιδιών θα αποτελεί παρελθόν.
 3. Νέα Πάρκα κυκλικής οικονομίας, με μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων και διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών που είναι σύγχρονες αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.
 4. ‘Εμφαση στη χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων και την κατασκευή μανάδων επεξεργασίας βιοαποβλήτων.
 5. Παροχή τεχνικής συνδρομής στους Δήμους, για την υιοθέτηση πράσινων πολιτικών στη διαχείριση των απορριμμάτων.
 6. Προώθηση της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης, με στόχο την επίτευξη εθνικού στόχου σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα.
 7. Γωνιές ανακύκλωσης σε όλη την Αττική και υποστήριξη των δήμων με σύγχρονο εξοπλισμό.
 8. Αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων.
 9. Παροχή οικονομικών κινήτρων στους Δήμους, για μείωση της παραγωγής απορριμμάτων.
 10. Ορθολογική πολιτική χρέωσης , με βάση την αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει».
 11. Υλοποίηση εκστρατειών ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης πολιτών και επιχειρήσεων, διοργάνωση σχολικών πρωταθλημάτων ανακύκλωσης, αξιοποίηση του παρατηρητηρίου ανακύκλωσης Αττικής.
 12. Προώθηση της κυκλικής γεωργίας με παραγωγή λιπασμάτων από ανακύκλωση βιοαποβλήτων.
 13. Αποχέτευση- Βιολογικοί Καθαρισμοί
 14. Ολοκληρωμένα έργα με επίκεντρο την Ανατολική Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, για τη διαχείριση των λυμάτων και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
 15. Ολοκλήρωση και λειτουργία των νέων Μονάδων Επεξεργασίας Λυμάτων.
 16. Ενίσχυση του δικτύου αποχέτευσης.
 17. Παρεμβάσεις για τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων.
 18. Αντιπλημμυρική Προστασία
 19. Υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων, με προτεραιότητα στις ζώνες υψηλού κινδύνου.
 20. Διαρκής καθαρισμός ρεμάτων κι αξιοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας παρατηρητηρίου ρεμάτων.
 21. Επικαιροποίηση μελετών για ενσωμάτωση των δεδομένων, για τον καλύτερο σχεδιασμό των νέων έργων.
 22. Ενέργεια
 23. Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στον οδικό φωτισμό αρμοδιότητας Περιφέρειας.
 24. Προώθηση της Ηλεκτροκίνησης.
 25. Ενεργειακές Αναβαθμίσεις δημόσιων και δημοτικών κτιρίων και υποδομών.
 26. Προώθηση του εργαλείου των ενεργειακών κοινοτήτων.
 27. Πράσινο
 28. Εκτεταμένο πρόγραμμα δεντροφυτεύσεων.
 29. Εφαρμογή ολοκληρωμένου masterplan για την αποκατάσταση καμένων εκτάσεων.
 30. Αναβάθμιση των χώρων πρασίνου της Αττικής κι αξιοποίηση σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων κι αλλαγή του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου για το σκοπό αυτό.
 31. Βιώσιμη κινητικότητα
 32. Προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας .
 33. Δίκτυα ήπιας κυκλοφορίας ( βόρειος ποδηλατικός άξονας Γκάζι – Κηφισιά, διαδρομές περιπάτου στο παραλιακό μέτωπο, κλπ.)
Αχαρναί – Δημαρχείο Αχαρνών: Με τον Δήμαρχο Αχαρνών
 • Γ’ Άξονας: Ασφαλής Αττική

Στόχος μας είναι μια Αττική πιο ασφαλής, με έμφαση στην πολιτική προστασία, στην οδική ασφάλεια, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της Αττικής, ασχέτως του πού κατοικούν, να αισθάνονται ασφαλείς στις γειτονιές τους. Γι’ αυτό μεταξύ άλλων προβλέπουμε:

 1. Πολιτική Προστασία
 2. Λειτουργία πλήρως εξοπλισμένου κι επαρκώς στελεχωμένου Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Αττική.
 3. Εκπόνηση και υλοποίηση ολοκληρωμένου συστήματος πολιτικής προστασίας.
 4. Αγορά σύγχρονου εξοπλισμού και μέσων για Περιφέρεια και Δήμους, αξιοποιώντας τους πόρους του προγράμματος Αιγίς και του Ταμείου Ανάκαμψης.
 5. Ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα καθαρισμών, συντήρησης οδικών δικτύων, διάνοιξης αντιπυρικών ζωνών και προστασίας των ευαίσθητων υποδομών κοινής ωφελείας της Αττικής.
 6. Έμπρακτη στήριξη στους δήμους για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ευθύνες τους στον τομέα αυτό.
 7. Συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα κι εφαρμογή ολοκληρωμένων σχεδίων για την αντιμετώπιση των συνεπειών φυσικών καταστροφών κι ακραίων καιρικών φαινομένων.
 8. Αξιοποίηση κι πιστοποιημένη Εκπαίδευση εθελοντών. Ενίσχυση του έργου των Συνδέσμων.
 9. Οδική Ασφάλεια
 10. Κατασκευή νέων οδικών αξόνων κι αναβάθμιση υφιστάμενων, με υλοποίηση έργων περιφερειακής, επαρχιακής και δημοτικής οδοποιίας.
 11. Εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους αρμοδιότητας Περιφέρειας. Συνδρομή στους δήμους για αντίστοιχα δημοτικά έργα.
 12. Νέες πεζογέφυρες για ασφαλείς μετακινήσεις.
 13. Στατικός έλεγχος και παρεμβάσεις ενίσχυσης των γεφυρών της Αττικής.
 14. Αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητας Περιφέρειας.
 15. Κατασκευή και λειτουργία έξυπνων διαβάσεων.
 16. Αντικατάσταση των υφιστάμενων σηματοδοτών με “έξυπνα φανάρια” και λειτουργία καμερών, για αντιμετώπιση της παραβατικότητας,
 17. Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών για την βέλτιστη λειτουργία των φαναριών σε σχέση με τον κυκλοφοριακό φόρτο.
 18. Εξωραϊσμός πράσινων νησίδων, λειτουργική αναβάθμιση υπόγειων διαβάσεων.
 19. Εκπόνηση νέων κυκλοφοριακών μελετών.
 20. Αναβάθμιση του Κέντρου Οδικής Κυκλοφορίας.
 21. Αποσαφήνιση αρμοδιοτήτων στον τομέα της οδικής κυκλοφορίας.
Με τον επικεφαλής της παράταξης «Αττική Μπροστά» Νίκο Χαρδαλιά
 • Δ’ Άξονας: Ανθρώπινη – Κοινωνική Αττική

Θέλουμε η Αττική να είναι Περιφέρεια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης. Μια. Περιφέρεια όπου κανείς δεν θα μένει πίσω. Στο πλαίσιο αυτό, για να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το κοινωνικό αποτύπωμα της Περιφέρειας Αττικής, σχεδιάζουμε:

 1. Εκπαίδευση
 2. Την κατασκευή σύγχρονων νέων σχολικών υποδομών και την αναβάθμιση υφιστάμενων σε επίπεδο προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 3. Την προμήθεια σύγχρονου εκπαιδευτικού εξοπλισμού, για τις ανάγκες των δημόσιων σχολείων.
 4. Τη στήριξη των ΑΕΙ που λειτουργούν στα όρια της Περιφέρειας, με παροχή υποτροφιών αριστείας, με παρεμβάσεις βελτίωσης της προσβασιμότητας και της ασφάλειας, αγορά εκπαιδευτικού εξοπλισμού, κλπ.
 5. Κοινωνική Προστασία
 6. Διασφάλιση της συνέχισης λειτουργίας των 292 κοινωνικών δομών (Κέντρα Κοινότητας, Κοινωνικά Παντοπωλεία, δομές αστέγων, στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, δομές υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών, εναρμόνιση, κλπ.) για τη στήριξη των πιο ευάλωτων συνανθρώπων μας.
 7. Προώθηση προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, λειτουργία μηχανισμού διάγνωσης αναγκών αγοράς εργασίας, κλπ.
 8. Ενίσχυση της κοινωνικής οικονομίας κι επιχειρηματικότητας, καθώς και της συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας.
 9. Δράσεις για τες χρόνια επιβαρυμένες – περιθωριοποιημένες κοινωνικές ομάδες.
 10. Δημόσια Υγεία
 11. Περαιτέρω ενίσχυση των δημόσιων δομών υγείας της Αττικής με σύγχρονο εξοπλισμό.
 12. Ολοκλήρωση της προμήθειας των 52 ασθενοφόρων, των 8 κινητών μονάδων και των 20 μοτοσυκλετών για την ενίσχυση του έργου του ΕΚΑΒ.
 13. Κατασκευή αστικού κέντρου υγείας στην Ανατολική Αττική.
 14. Προώθηση προγραμμάτων και υπηρεσιών πρόληψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
 15. Παροχή υπηρεσιών υποστήριξης ενεργού και υγιούς γήρανσης.
 16. Βελτίωση της προσβασιμότητας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας των πολιτών.
Αγ. Δημήτριος Θεσσαλονίκης”- με τον (πρώην) Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κκ. Άνθιμο

Ε’ Άξονας: Αττική Περιφέρεια Πολιτισμού και Αθλητισμού

0 Πολιτισμός και ο Αθλητισμός αποτελούν ξεχωριστό στοιχείο της ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, στο σχέδιο μας περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων:

 1. Η ολοκλήρωσης της κατασκευής νέων εμβληματικών αθλητικών εγκαταστάσεων (π.χ. κλειστό Γυμναστήριο Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη, Κλειστό Γυμναστήριο Π. Καπαγέρωφ στον Πειραιά, νέο κλειστό γυμναστήριο – κολυμβητήριο και δύο γήπεδα αντισφαίρισης στον Κορυδαλλό, κλπ.)
 2. Το νέο Παραολυμπιακό Κέντρο Ραφήνας, η πρώτη αυτού του μεγέθους αθλητική υποδομή της Αττικής για τα άτομα με ειδικές ικανότητες.
 3. Την αναβάθμιση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου για τον Ολυμπιακό, στο χώρο του ΣΕΦ.
 4. Τη χρηματοδότηση για αναβάθμιση υφιστάμενων και κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών σε συνεργασία με τους δήμους, με στόχο τη δημιουργία κοιτίδων αθλητισμού σε κάθε γειτονιά της Αττικής.
 5. Τη διοργάνωση Διεθνούς εμβέλειας Αθλητικών γεγονότων και Πολιτιστικών Φεστιβάλ, 12 μήνες το χρόνο, με στόχο την ανάδειξη του brand Αττική.
 6. Τη στήριξη των Δήμων στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
 7. Την κατασκευή νέων και την αναβάθμιση υφιστάμενων χώρων Πολιτισμού Αναμόρφωση Περιβάλλοντος χώρου Ωδείου Αθηνών, νέος Πολυχώρος Πολιτισμού στο Περιστέρι, κλπ.)
Κορωπί – I.N. Κοιμήσεως Θεοτόκου Παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου

 

 • ΣΤ’ Άξονας : Αττική των μεγάλων υποδομών

Στην Αττική βρίσκονται σε εξέλιξη έργα υποδομής, που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων μας, προστατεύουν το περιβάλλον, αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές της και συμβάλλουν στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. ‘Εργα υπερ-τοπικής εμβέλειας όπως:

 • Η Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και η δημιουργία του μεγαλύτερου Μητροπολιτικού Πάρκου της χώρας.
 • Η Ανάπλαση της Αττικής Ριβιέρας , από το Φάληρο και την Καλλιθέα, ως τη Βούλα.
 • Η μελέτη για το νέο Οδικό Άξονα της βόρειας Αττικής, που Θα συνδέει το Μαραθώνα με τον Ωρωπό.
 • Ο Βόρειος Ποδηλατικός Άξονας της Αττικής.
 • Οι σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων και βιοαποβλήτων, που θα καταστήσουν παρελθόν την ταφή των σκουπιδιών.
 • Ο τριπλός κόμβος Σκαραμαγκά, που θα ενταχθεί στο ΠΕΠ Αττική 2021-2027.
 • Το νέο δίκτυο αποχέτευσης άνω των 1500 χλμ και οι 3+1 νέες μονάδες επεξεργασίας Λυμάτων της Ανατολικής Αττικής Κορωπίου- Μαραθώνα-Ραφήνας/ Πικερμίου/ Σπάτων/ Αρτέμιδος & Μαρκοπούλου).
 • Τα έργα αυτά, σε συνδυασμό με τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή προγραμματίζονται από την Κυβέρνηση, αλλά και τις μεγάλες ιδιωτικές επενδύσεις που υλοποιούνται, θα συμβάλλουν σημαντικά στο όραμά μας: να καταφέρουμε η Αττική να πηγαίνει μόνο Μπροστά.
Μοιραστείτε το:
Tagged